• Forside
  • Aktuelt

Vg1 International students Erasmus trip to Locherbie

• Vg1 International students Erasmus trip to Locherbie

Elevene ankom Locherbie Søndagskeveld og bodde hos vertfamiliene rundt i området Locherbie.

Dagen på Mandag startet ved at vi hadde presentasjonen vår for de andre deltakerene. De hadde også deres for oss og vi lærte mye nytt om de ulike landene. Vi fikk informasjon om programmet og lunsj-planen. Deretter hadde vi «icebreakers». Vi øvde på ceilidh og hadde det gøy med elevene fra de andre landene. Vi spiste lunsj og sosialiserte oss med de andre elevene. Etter lunsj så fikk vi en liten tour av Lockerbie. Da fikk vi vite mer om bygden og hvordan den så ut før. Vi var ferdig på skolen omtrent klokken tre, og hadde da resten av kvelden med host-familiene våre. Noen var me hosten sin i Lockerbie, mens andre tok toget til Carlisle og bowlet. Alle sammen koste seg og ble kjent me de andre ungdommene!