• Forside
  • Aktuelt

To St Olav elever kvalifisert til finale i Kjemi OL!

Daniel Dalland og Johan Emil Linnestad Larsson (3STF), er sammen med 14 andre elever fra hele Norge kvalifisert til å delta i landsfinalen i Kjemi OL 2018.

De vil hele uke 11 delta på et kurs ved Kjemisk institutt, Universitetet i Oslo. Kurset vil få et variert innhold, og vi tror det blir både lærerikt og spennende. Det blir  undervisningstimer med stoff utover skolenivå, litt laboratoriearbeid, omvisninger på forskningsgrupper, populærforedrag og ”knallforelesning”. Følgende stikkord brukte tidligere års deltagere på kurset: sosialt, interessant, lærerikt, spennende og slitsom, og en av dem skrev følgende: ”Den mest lærerike veka i heile mitt liv”. Som avslutning på kurset holdes en prøve for uttak av de fire norske deltakerne til den Internasjonale finalen i Thailand og den Nordiske finalen i Stockholm i juli.

Vi ønsker Daniel og Johan Emil lykke til!