Holbergprisen i skolen

Elever i fagen politikk og menneskerettigheter  og markedsføring har deltatt i konkurransen Holbergprisen i skolen. Skolen har nå mottatt  tilbakemeldingene fra fagjuryen Holbergprisen i skolen. Fagjuryen skrøt veldig av oppgavene, og vi er stolte av de de tre innsendte forskningsrapportene St.Olav - elevene har levert.

Det første prosjektet er skrevet av May Tjelta, Cecilie Eike og Camilla Ø. Solstad : I hvilken grad kan promotering av helseskadelige matprodukter sammenlignes med pushing av narkotiske stoffer?

Kaja Marie. S. Anthonsen har skrevet det andre: Hvordan har pelsdyrnæringen arbeidet med omdømmebygging og omdømmereparasjon i motgang.

Det tredje prosjektet er skrevet av Ina- Helene Idsal og hennes problemstilling er: Hvordan kan skolen skape aktive medborgere