Kjempeprestasjon av skolelagene!

  • Kjempeprestasjon av skolelagene!
  • Kjempeprestasjon av skolelagene!
  • Kjempeprestasjon av skolelagene!
  • Kjempeprestasjon av skolelagene!
  • Kjempeprestasjon av skolelagene!

Norgesmesterskapet for videregående skoler ble i helgen arrangert i Bodø. Her deltok St. Olav med både et jentelag og et guttelag. St. Olav har et høyt fokus på å kombinere trivsel og faglig utvikling. Dette medførte solide plasseringer for begge lag.

I løpet av flere år har vi tilrettelagt for alternative aktiviteter i skolens studietimer. En av aktivitetene har vært å organisere skolelag i volleyball. De siste syv årene har vi på St. Olav kvalifisert oss til mesterskap for videregående skoler (MVGS, uoffisiell NM) hele seks ganger! 

Høsten 2018 deltok St. Olav, med både gutter og jenter i Rogalandsmesterskapet for vgs i volleyball. Her stakk vi av med en 1. og en 2. plass, som medførte deltakelse i MVGS - Bodø i helgen. Elevene og skolen har sammen jobbet hardt opp mot mesterskapet for å få på plass både trening og logistikk. 

Etter en lang helg spiller jentene en jevn kamp mot Nydalen i kvartfinalen, men taper etter 3 sett. Nydalen spiller seg helt til finale, men taper mot Sandnes Vgs. Guttene og Cordelia spilte utrolig bra gjennom nesten hele turneringen. Seks seire og et tap, kan en være stolt av! Heia St. Olav!

Laglederne Egil Huse og Kjetil Solvig er imponert over innsatsen. En 8. plass for jentene er ny plasseringsrekord for lagleder Kjetil, og en 9. plass for guttene er tangering av lagleder Kjetils gamle rekord.

Rektor, Mats Bryne, gleder seg til fortsatt satsing på slike miljøfremmende tiltak.

Del denne artikkelen på:
Kontaktperson