Årets siste skoledager – alternativ læring

• Årets siste skoledager – alternativ læring

St. Olav vgs prøvde i år ut alternative læringsarenaer for skoleårets siste dager.

Vg1 har vært på Stavanger Universitetssykehus, hatt filmfestival på Sølvberget, grill og spill dag på skolen, klesbyttedag og rus-tema-dag.

Vg2 elevene hadde besøk av Amal Aden, besøkte Kiellandsenteret og hadde historisk byvandring, forsker-elevene hadde en båt-konkurranse-dag, besøk på Stavanger museum og kurs i førstehjelp/ HLR i regi av Røde Kors. Elevene opplevde dette som nyttig, lærerikt og spennende.

Elevene på 2IB gjennomførte Extended Essay denne uken med bla laboratoriearbeid.

Mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde elever og lærere viser at dagene før sommerferien kan brukes til læring på nye og spennende måter.